Jodå, trenden vände – nu väntar en spännande avslutning

Efter svackan i vårt spel efter sommaruppehållet är vi nu tillbaka på rätt spår igen. Matchen mot Skurup blev en vändpunkt. Med ett något anpassat spelsystem och lite mer glöd på planen, har vi därefter, de senaste tre matcherna, tagit två vinster och spelat en oavgjord.

I den svåra bortamatchen mot Åkarp, på en tämligen långhårig gräsmatta, fick vi inte riktigt spelet att flyta. Men med mycket vilja fick vi ändå äntligen lite marginaler på vår sida och kammade hem vinsten med 1-0.

Hemmamatchen mot Nike slutade rättvist 0-0. Det blev inte många målchanser men ändå bra spel från båda lagen. Vi hade visst övertag första halvlek medan Nike stundtals hade lite bättre spel i andra halvlek.

Nu när serien närmar sig slutet blir det också tydligare vad som behövs för att ligga på rätt sida om strecket. Mot Kvarnby på bortaplan behövde vi tre poäng, vilket även gällde för Kvarnby. Trots en svår match spelade vi kontrollerat under stora delar av matchen. Även om Kvarnby inte på något sätt var ofarliga, så kändes segern med 2-0 stabil.

Nu har vi spelat tre matcher i rad utan att släppa in något mål. Just nu har vi bra balans i spelet över hela planen och vi hoppas så klart att vi kan ta det med oss in i serieavslutningen. I nästa match, som blir årets sista hemmamatch och även den en måste-match, väntar Lunds BOIS. Det kommer bli en tajt och tuff tillställning. Kan vi än en gång prestera som vi gjort den senaste tiden har vi chansen. Det tror vi stenhårt på!

Kom till Limhamns IP och heja fram våra unga tjejer i sista hemmamatchen – det är de värda!

LB07 – Lunds BOIS

Sön 25/9 14.00

Limhamns IP

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr