Jesper Möller klar inför 2023!

Jesper väljer att förlänga sitt kontrakt med föreningen. Jesper med Veberöd som moderklubb och med nio säsonger i Lunds BK anslöt under sommaren med förhoppningar att öka konkurrensen och bidra med än mer kvalité till laget. Laget gjorde en stark höstsäsong med 25 inspelade poäng där Jesper stark bidragit.

Jesper Möller om förlängningen:
– Jag har sedan jag anslöt till klubben kommit in bra i laget och trivs väldigt väl. – Efter en bra höst och förlängning på tränarposterna samt en ung och bra trupp tror jag att klubben går en väldigt intressant säsong till mötes nästa år. – Det är en resa jag vill vara med på och tvekade inte en sekund på att förlänga mitt avtal med LB07.

Sportchef Olof Persson om Jespers förlängning:
–  Väldigt viktigt att Jesper väljer att stanna kvar hos oss. – En erfaren spelare med en höjd som är betydligt högre än div 3. – Han kom in i somras och satte tillsammans med Filip och Andrej rejäla avtryck direkt.

Vi pratar om utveckling på våra unga spelare. Vi har tränare som är med och bidrar och sen har vi spelare som är med och bidrar till den utvecklingen. Jesper är ett utmärkt exempel på en sån spelare. Vi är helt på det klara med att om vi ska kunna efterleva ambition och målsättningar om att röra oss uppåt i seriesystemet så kommer Jesper vara en nyckelfigur.

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr