Jesper Möller ansluter inför höstsäsongen

Jesper Möller är klar inför hösten och kommer senast från Lunds BK, där han gjort 9 säsonger. Jesper är född 1994 och med Veberöds AIF som moderklubb. Han kommer från en skadeperiod men har tränat med laget under maj-juni och är nu frisk och redo inför hösten. Mittfältare med ledaregenskaper och erfarenheter som kommer spetsa till laget och en spelare som vet vad det innebär att spela på högre nivå.

Olof Persson Sportchef om värvningen:
– Vi har sökt efter en mer erfaren spelare och när vi hittade en lösning med Jesper så känns det riktigt bra. – Han har under de träningspass han gjort med laget bidragit med att se vad vi behöver göra bättre och vad vi gör bra. – Rutin som vi saknat och en spelare som kommer göra lagets insatser stabilare.

Jesper om varför blir det LB07?
– Jag fick ett mycket bra intryck av hela föreningen när jag provtränade. – Jag känner André Johansson sedan tidigare och hela föreningen visade tydligt att de ville inkludera mig både på kort och lång sikt.

Vilken bild har du av laget och föreningen?
– En mycket ung och talangfull trupp som har stora utvecklingsmöjligheter. – Verkar vara en väldigt välskött förening med bra folk rakt igenom och det ska bli fantastiskt roligt att sätta på sig den röda tröjan.

För dom som inte känner till dig vad kan vi förvänta oss av dig och vilka är dina främsta egenskaper?
– Älskar att vinna och hatar förlora vilket jag visar både på träning och match. – Det är 100% som gäller i alla lägen, som spelare skulle jag beskriva mig som en ledare som älskar att ha bollen, väldigt sällan tappar den och har ett bra tillslag med båda fötterna.

Laget ligger just nu på undre halvan, vad kommer krävas för att ta ett par placeringar i tabellen anser du?
– Egentligen att fortsätta på samma sätt men att bli mer kliniska i avslutslägena. – Inte slappna av förrän domaren blåser av matchen så tror jag att vi har stora möjligheter att klättra.

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr