Hugo Andersson och Fabian Green klara för seniortruppen 2020

Inför 2020 väljer föreningen att flytta upp Hugo Andersson och Fabian Green från P19 till seniortruppen. Båda spelarna är födda 2002 och båda började i klubben redan vid 4 års ålder. Hugo som är målvakt har vid flertalet tillfällen i år suttit på bänken när a-laget har spelat och även deltagit i en träningsmatch under försäsongen. Fabian Green har gjort ett par inhopp under serien och även funnits med i truppen vid ytterligare några tillfällen.

Hugo Andersson om att bli en del av seniortruppen:
– Jag är väldigt tacksam över att få chansen att ta steget upp. Det är en chans som kommer göra mig bättre både på plan och utanför den. Sen ser jag ju såklart framemot ett starkt 2020.
Fabian Green om uppflyttning:
– Ser framemot att ingå i seniortruppen. Extra speciellt då jag alltid spelat i LB07, från knattefotbollen och nu upp till senior. Ska bli väldigt roligt, lärorikt och mycket utvecklande. Jag ser framemot 2020 och är redo att ge allt.
Sportchef Sebastian Jonsson om de två spelarna:
– Vi fortsätter att arbeta utifrån vår strategi och vision att ge unga bra spelare möjligheten att få vara en del av vår seniortrupp. Hugo som målvakt och Fabian som främst ytter har stor potential och nu ger vi dem möjligheten att ta nästa steg i sitt fotbollsspelande. Det gäller att ge dem stort förtroende tidigt och vi vet att vi har ett bra P19 där vi kommer kunna hitta ännu fler spelare som snart kan vara redo för att ta klivet upp.

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr