Filip Torstensson är klar för LB07!

LB07 har gjort klart med forwarden Filip Torstensson inför kommande säsong. Han kommer närmast från Dalby GIF där han spelat de två senaste åren.

– Det känns mycket bra att komma till LB07. Det ska bli kul att testa spel i en högre division igen. Valet föll på LB07 eftersom jag fick ett väldigt bra intryck av klubben, sportchefen och tränarna. För att vara ett lag i Division 3 håller LB07 väldigt hög klass. Jag hoppas kunna bidra med mina spetsegenskaper i boxen och fortsatt också göra en hel del mål, säger Filip.

– Vi får in en spelare som har gjort det bra i Dalby de senaste åren och som är en van målskytt. Han har också egenskaper som är annorlunda jämfört med de forwards vi har i truppen just nu, vilket kommer ge oss ytterligare hot framåt. Vi har också sedan sommaren varit en forward kort i och med att Adam Goldstrand försvann, och nu fyller vi den luckan med hjälp av Filip och hans egenskaper, säger herrarnas sportchef Sebastian Jonsson.

– Jag är glad att han väljer LB07 framför andra klubbar. Det är ett kvitto på att vi erbjuder en miljö med hög attraktionskraft oavsett vilken division vi spelar i. Vi vill ha en tuff konkurrenssituation som gör att spelarna måste prestera för att ta en plats och Filip kommer att öka konkurrensen inom truppen.

Vi hälsar Filip välkommen och önskar honom lycka till i LB07 2021!

 

 

 

FLER NYHETER

Hannes flyttas upp från P19

Hannes Nexbo, 18, flyttas upp från P19 och kommer nästa säsong att tillhöra A-truppen. -Hannes har fått en imponerande utveckling under det senaste året. Han

Läs mer »

Jason och Josip stannar!

Ytterligare två spelare från årets trupp har förlängt sina kontrakt med LB07. Det är Jason Rindom och Josip Kalenderovic. Sportchef Sebastian Jonsson om förlängningarna. –

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr