Filip Olsson kliver upp i A-laget!

Filip Olsson, född 2004, kommer att tillhöra A-truppen kommande säsong. Filip kom till P19-laget i somras från Ariana FC. Han var en del av laget som vann serien och kom tvåa i A-slutspelet. Filips position är mittback och tillsammans med bland annat Hannes Nexbo bidrog han starkt till en stabil defensiv i P19. Nu tar båda två klivet upp i A-laget kommande säsong.

Sportchef Sebastian Jonsson om Filip:

-En ambitiös spelare som vill väldigt mycket med sin fotboll. Han har tidigt i sin karriär testat på seniorfotboll i Hyllie IK och Ariana FC och tack vare den erfarenheten vet han vad det innebär. Han är en fysisk spelare som också jobbat otroligt hårt sedan han kom till klubben med att förbättra sitt passningsspel, vilket han också har gjort. Det blir en intressant konkurrenssituation bland våra mittbackar med flera unga spelare som kommer jaga platserna och pressa de äldre spelarna så att ingen känner sig given.

Vi välkomnar Filip till A-laget och önskar honom lycka till nästa säsong!

 

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr