Fabian, Hugo och Jesper är klara!

Fabian Hellman, Hugo Löfgren och Jesper Saarinen fortsätter 2023 i den röda tröjan. Under 2022 har de tre spelarna födda 2004 tagit stora steg och tagit steget från P19 till att vara startspelare hos herrarna. Det är 100% LB07 då alla tre spelat alla sina ungdomsår i föreningen. Tre goda exempel på vårt sätt att arbeta inom föreningen med unga utvecklingsbara spelare som fått en god utbildning i ungdom för att sedan snabbt vara med och konkurrera på seniornivå.

Spelarnas kommentar gällande kontraktsförlängningarna:

Fabian Hellman

– Min första säsong i A-laget har varit lärorik och utvecklande, där jag känner att blivit mer mogen och tagit stora kliv i mitt spel. Seniorfotbollen skiljer sig jämfört med ungdomsfotbollen då den är mer taktisk och fysisk. Spelarna, tränarna och alla runt laget har tagit hand om mig och fått mig att känna mig som en del av laget. Det är kul att se att LB07 satsar på sina egna unga spelare, vilket har visat sig i år. Ser fram emot nästa säsong.

Hugo Löfgren
– 2023 ser lovande ut. Vi har en stor, bred trupp med kvalité på varje position. Truppen håller en bra kombination mellan flera unga spelare men även flera mer rutinerade spelare, och en bra uppsättning av ledare. Under slutet på förra säsongen fick vi uppleva den höga kvalité som denna trupp är kapabel till, och det är något som jag tror och hoppas kommer hålla i sig till nästkommande säsong, vilket kommer göra att vi kommer vara ett lag som slås om topplatserna.

Jesper Saarinen
– Jag skriver på för att jag hör hemma i LB07. Under den senaste säsongen har vårt lag utvecklats enormt och jag vet att vi bara kommer bli bättre och bättre. Jag har högt förtroende för oss som lag och jag hoppas att vi kan få chansen att gå upp till div 2 efter den kommande säsongen. 

Olof Perssons sportchef om de tre spelarna:
– Vi jobbar i en klubb som har ambitioner att utveckla spelare, ledare och domare. Dom här 3 killarna är glasklara bevis på att vi gör rätt. Dom har alla gått igenom våra ungdomslag och till sist tagit klivet upp i seniorlaget. Och väl där har alla varit framträdande. Det sänder helt rätt signaler om att vi arbetar på rätt sätt. Stor eloge till alla ungdomstränarna som varit med och format dom här 3 och alla andra potentiellt nya A-lagsspelare både på herr och damsidan.
Vi är glada att dom också väljer att fortsätta hos oss över minst 2023 också.

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr