Extraträning för tjejer

I fredags sparkade LB07 igång Extraträning för tjejer som riktar sig till föreningens spelare i åldern 10-14 år. Varje fredag eftermiddag erbjuds spelarna ett extra träningstillfälle utöver träningen med sina lag. Leder träningarna gör klubbens flickansvarige Henrik Adolfsson.

– Det var 30 tjejer på plats i fredags, vilket är fantastiskt kul! Vi gör detta för att erbjuda varje spelare ett extra träningstillfälle som är mer inriktat på spelarnas individuella utveckling. Det är ett utmärkt tillfälle att lära sig nya saker och testa dessa i en miljö som inte är kopplad till verksamheten i sitt lag. Ledarna i våra lag gör ett fantastiskt jobb och jag hoppas att dessa träningar är ett sätt att stimulera spelarna ytterligare för att tillsammans driva utvecklingen inom föreningen framåt.

Träningarna sker fredag eftermiddagar kl 15:30-16:45 på Brovallen i Bunkeflo. Samtliga tjejer i föreningen födda 2006-2010 är välkomna att delta.

 

 

FLER NYHETER

Veckan lag F15

Flickor 15 består av 22 spelare och ledargruppen består av 7 ledare som är med ett par gånger i veckan. Gruppen tränar tre gånger i

Läs mer »

Veckans lag F2014

F2014 är veckans lag, gruppen består av 30 spelare och 10 ledare. Tränar på c-planen två gånger i veckan och på helger är det seriespel.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr