En rolig och utmanande vecka framför oss

Efter en skön seger mot Åkarp väntar nu en intensiv vecka.

Matchen mot Åkarp slutade med en uddamålsvinst som till sist satt hårt inne. Vi började matchen bra och hade några fina anfall och lyckades göra ett tidigt mål. Därefter kom Åkarp in bättre i matchen och hade bland annat ett stolpskott innan de kunde utjämna till 1-1 i mitten av halvleken. Slutet av första halvlek var jämn och där vi återigen tar ledningen på ett riktigt fint avslut från straffområdeslinjen. 2-1 i paus.

I början av andra halvlek spelar vi precis som vi ska och skapar en rad riktigt heta målchanser. Men i mitten av halvleken börjar vi slarva lite vilket än en gång tar Åkarp in i matchen. På slutet blir det lite stökigt när vi faller ner lågt i planen för att försvara ledningen. Bland annat träffar Åkarp ribban men även vi hotar vid några omställningar. Men det blir inga fler mål och matchen slutar med vinst, 2-1. Efteråt känner vi alla att det är skönt med en vinst men också att vi inte gjorde en toppmatch. Marginalerna är små när det är så många jämna lag i serien. Vi kan mycket väl stänga matchen i början av andra halvlek när vi har flera klara målchanser men å andra sidan har vi lite marginaler på vår sida på slutet. En vinst blev det hur som helst och det är alltid skönt!

Nu väntar en vecka med match söndag-onsdag-söndag. Det blir en riktig värdemätare för vårt unga lag som startar borta mot ett starkt och hittills obesegrat Skurup nu på söndag, därefter Klågerup och Lunds BOIS, även de matcherna på bortaplan. Så nu gäller det att kraftsamla med många supportrar på plats – det behöver vi för det ger lite extra energi ute på planen.

Då kör vi!

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr