André Johansson blir ny assisterande tränare i herrlaget

André Johansson kommer nästa säsong att vara assisterande tränare för LB07’s herrar. Han kommer närmast från samma roll i Åkarps IF.

Olof Persson, sportchef.

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera Andre Johansson som ny assisterande tränare i herrlaget. Andre har gjort ett väldigt gott intryck i de samtalen vi haft och delar helt klubbens syn på visioner och ambitioner.

André Johansson om sin nya roll.

– Det känns bra att ta klivet över till LB07. Känns spännande med en ny utmaning och ny miljö. Det lockar mig att komma till en stor klubb med bra förutsättningar. Som tränare tycker jag det är kul att jobba med unga hungriga spelare, som vill utvecklas och är beredda att lägga ned jobbet som krävs för att ta kliv i sin utveckling. Ambitionerna och visionen som finns LB07 ligger i linje med mina egna, det lockade mig. Jag hoppas kunna bidra med erfarenhet från min spelarkarriär till att hjälpa utveckla både laget och individuella spelare.

Vi hälsar André varmt välkommen till LB07 och ett stort lycka till inför nästa säsong!

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr