Seriepremiären avklarad – dags för hemmapremiär!

Vår premiär i division 3 klarades av förra helgen. Det blev en tuff bortamatch mot ett Nike som inledde bra och tidigt tog ledningen, men där vi växte in i matchen och till sist hade flera möjligheter till ett oavgjort resultat. Andra halvlek vinner vi med 1-0 vilket vi tar med oss till hemmapremiären mot Kvarnby, på påskdagen. Slutresultatet blev 3-2 till Nike.

Inför matchen mot Kvarnby har vi haft en bra träningsvecka. Vi vet att alla lag i serien är duktiga och har rutin från spel på den här och i vissa fall högre nivåer i seriesystemet. Så hemmapremiären kommer också bli en tuff match. Vi ska göra allt vi kan för att studsa tillbaka till ett vinnande spel. Kan vi upprepa vårt spel från matchen mot Veberöd inför seriestart, har vi en bra chans att göra ett bra resultat.

 

Nu hoppas vi på soligt väder och många vänner, släktingar och intresserade på plats som hejar fram oss på söndag. Vi ses på IP!

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr