Dags att intresseanmäla spelare födda 2018!

Nu finns möjligheten att intresseanmäla barn födda 2018 till uppstart i Bunkeflo och Limhamn under augusti månad. Vi har 30 platser till respektive grupp. Start av grupp bygger på ideellt engagemang av föräldrar som vill bli ledare. Vi behöver 7-8 föräldrar per grupp för att kunna starta och träningen är 60 min/vecka.

Ingen tidigare erfarenhet behövs för att vara ledare, den viktigaste egenskapen är att skapa glädje tillsammans med övriga ledare och barn. Föreningen bidrar med personal på plats vid uppstart, övningar och med träningsmaterial. Träningen är lekinspirerad och med fokus på att skapa glädje till sporten. Killar och tjejer tränar tillsammans år 1 i föreningen och sedan skapar vi separata grupper när vi kan säkerställa ledartillsättningen.

Här på länken https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={AD8668C3-E24F-45D5-B5BB-50780011F98D}  anmäler du ditt barn och du kan även anmäla dig som ledare. Vi kommer att anordna uppstartsmöte för er som anmält intresse som ledare i juni månad för genomgång av föreningen och tillsammans hitta en träningsdag där gruppen kan starta.

Vid frågor kontaktar ni Jonas Carlberg koordinator 4-9 år. Jonas@lb07.se

 

 

 

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr