Christoffer Byström klar för herrarna!

LB07 har gjort klar med Christoffer Byström, senast i IK Wormo. Sportchef Sebastian Jonsson säger följande om värvningen:

-Det ska bli intressant att följa Christoffer i vår miljö och jag tror han kan utvecklas mycket i den. Jag har bra insyn i Landskronafotbollen och bra kontakter där sedan min tid i Landskrona BoIS och därifrån fick jag snabbt en positiv bild av Christoffer. Mina kontakter sa alla likadant att det är en spelare som varit lagets kanske bästa spelare i år och han blev också lagets bästa målskytt som mittfältare på 7 mål. Han har en fin högerfot och kommer kunna bidra på fasta situationer.

Christoffer Byström om valet att gå till LB07:

– Jag har nyligen flyttat till Malmö och det föll mig naturligt att leta ny klubb då jag tidigare kommer från IK Wormo i Landskrona. Ganska snabbt hittade jag ett intresse för LB07 som jag tycker verkar vara en otroligt fin klubb med bra värderingar och mål. Jag kommer hit med hopp om att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare samt behålla glädjen för sporten jag älskar. Min huvudposition är central mittfältare men har även en del erfarenhet som mittback. Jag hoppas kunna bidra till att klubben kan uppnå sina mål. både för säsongen men också långsiktigt. Jag ser fram emot säsongen som förhoppningsvis kommer och hoppas på en riktig säsong!

Välkommen Christoffer!

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Ny koordinator 3/5-manna

Sedan mitten av augusti är Jonas Carlberg ny koordinator för föreningens yngsta lag, de som är 4-9 år gamla. Jonas har ett förflutet som P19-tränare

Läs mer »

Välkommen MOHV!

LB07 kan stolt presentera mäklarföretaget MOHV som ny partner. MOHV har en stark kreativ profil och karakteriseras av en hög expansionstakt, precis som LB07. MOHV

Läs mer »

Premiärhelg!

Till helgen är det äntligen dags för våra seniorlag att sparka igång sitt seriespel. Herrarna är först ut på lördag kl 14:00 när de tar

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr