Christoffer Byström klar för herrarna!

LB07 har gjort klar med Christoffer Byström, senast i IK Wormo. Sportchef Sebastian Jonsson säger följande om värvningen:

-Det ska bli intressant att följa Christoffer i vår miljö och jag tror han kan utvecklas mycket i den. Jag har bra insyn i Landskronafotbollen och bra kontakter där sedan min tid i Landskrona BoIS och därifrån fick jag snabbt en positiv bild av Christoffer. Mina kontakter sa alla likadant att det är en spelare som varit lagets kanske bästa spelare i år och han blev också lagets bästa målskytt som mittfältare på 7 mål. Han har en fin högerfot och kommer kunna bidra på fasta situationer.

Christoffer Byström om valet att gå till LB07:

– Jag har nyligen flyttat till Malmö och det föll mig naturligt att leta ny klubb då jag tidigare kommer från IK Wormo i Landskrona. Ganska snabbt hittade jag ett intresse för LB07 som jag tycker verkar vara en otroligt fin klubb med bra värderingar och mål. Jag kommer hit med hopp om att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare samt behålla glädjen för sporten jag älskar. Min huvudposition är central mittfältare men har även en del erfarenhet som mittback. Jag hoppas kunna bidra till att klubben kan uppnå sina mål. både för säsongen men också långsiktigt. Jag ser fram emot säsongen som förhoppningsvis kommer och hoppas på en riktig säsong!

Välkommen Christoffer!

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr