Christoffer Byström klar för herrarna!

LB07 har gjort klar med Christoffer Byström, senast i IK Wormo. Sportchef Sebastian Jonsson säger följande om värvningen:

-Det ska bli intressant att följa Christoffer i vår miljö och jag tror han kan utvecklas mycket i den. Jag har bra insyn i Landskronafotbollen och bra kontakter där sedan min tid i Landskrona BoIS och därifrån fick jag snabbt en positiv bild av Christoffer. Mina kontakter sa alla likadant att det är en spelare som varit lagets kanske bästa spelare i år och han blev också lagets bästa målskytt som mittfältare på 7 mål. Han har en fin högerfot och kommer kunna bidra på fasta situationer.

Christoffer Byström om valet att gå till LB07:

– Jag har nyligen flyttat till Malmö och det föll mig naturligt att leta ny klubb då jag tidigare kommer från IK Wormo i Landskrona. Ganska snabbt hittade jag ett intresse för LB07 som jag tycker verkar vara en otroligt fin klubb med bra värderingar och mål. Jag kommer hit med hopp om att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare samt behålla glädjen för sporten jag älskar. Min huvudposition är central mittfältare men har även en del erfarenhet som mittback. Jag hoppas kunna bidra till att klubben kan uppnå sina mål. både för säsongen men också långsiktigt. Jag ser fram emot säsongen som förhoppningsvis kommer och hoppas på en riktig säsong!

Välkommen Christoffer!

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

KEEP LB07

Under 2024 kommer LB07 inte mönstra ett damlag i seriespel. Istället startar LB07 en ny långsiktig satsning på dam- och flickfotboll som går under namnet

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr